top of page
LIPPIGMENTATIE
NATUURLIJK OGENDE VOLLERE LIPPEN
 

Met lippigmentatie wordt er een goede contour aangebracht rond de lippen en worden ze opgevuld met dezelfde kleur. Hierdoor lijken de lippen voller zonder hun natuurlijke uiterlijk te verliezen.

MEER SYMMETRIE

Als je veel van je eigen liplijn zou afwijken krijg je een onnatuurlijk resultaat. Dat is ook niet nodig voor vollere lippen. Wij gaan maximaal 1 mm over de eigen liplijn heen. Binnen deze marge kan je veel aanpassen. Ongelijkheid van de lippen bijvoorbeeld. Denk ook aan littekentjes, ontstaan door koortslippen of trauma. Deze kunnen we onopvallender maken door ze weer mooi in te kleuren. Het resultaat wordt vollere lippen met een mooiere symmetrie.

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat u goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties. En controleer op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl of de studio waar u een PMU wilt laten zetten, een vergunning heeft. Deze vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiëne richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

IMG_3863.JPG

LIP BLUSH 
NABEHDANDELING BINNEN 6-8 WEKEN
TOUCH UP BINNEN 6 - 12 MAANDEN
TOUCH UP BINNEN 1 - 1,5 JAAR
TOUCH UP BINNEN 1,5 - 2 JAAR
TOUCH UP BINNEN 2,5 - 3 JAAR

 

€299
€175
€175
€200
€275
€349

logo-ggd_edited.png
bottom of page